O nás

Sme tím skúsených architektov a inžinierov, ktorí sa špecializujú na návrh a projektovanie bytových domov. Máme za sebou desiatky úspešne zrealizovaných projektov a široké portfólio spokojných klientov.

Bytové domy projektujeme od roku 2008. Náš prvý projekt bol obytný súbor Slnečný vrch v Bratislave, ktorý sa postupne spracoval do projektu piatich bytových domov s podlažnou plochou 32600m2. 270 bytov, 395 parkingov, 28 obchodov, 1 škôlka, 3 gastro prevádzky a ďalšie spoločné priestory.

Z nášho portfólia možno známejšie objekty sú bytový dom Glavica 2 v Devínskej novej Vsi, bytový dom NUEVO v Stupave, alebo obytný súbor Zelený Háj vo Zvolene, ktorý je aktuálne vo výstavbe.

byty projekty
bytový dom v modernom prevedení

Každý projekt bytového domu, alebo obytného súboru má svoje prvotné zadanie a taktiež regulácie. Cieľom každého developera je z projektu vyťažiť čo najviac, samozrejme. Náš ateliér ide často na hranu, ale len za podmienok že je dodržaná regulácia a sami by sme si vedeli predstaviť v projekte svoj domov.

Projektom sa venujeme aj vo fáze kde územie ešte nie ej zaregulované, čo znamená že nie spracovaný územný plán, či urbanistické štúdia zóny. Aktuálne pracujeme tiež na projekte, ktorý bude z dlhodobého hľadiska realizovať developér v horizonte možno 20 rokov.